Genieten in huis!

Tips bij een bijzettafel kopen

Een Bijzettafel is altijd leuk en handig om te hebben. Hierom hebben wij enkele tips voor een Bijzettafel kopen onder elkaar gezet. Een Bijzettafel past in vrijwel elke woonruimte, zoals je woonkamer, slaapkamer, keuken of badkamer. Hierdoor wordt het meteen gezellig en heb je ook nog een leuk extra meubelstuk. In de keuken kan je er een leuke koffiehoek op plaatsen, in de badkamer kan je er kaarsen of  verzorgingsproducten opleggen en in de woonkamer kan je het naast de bank neerzetten zodat je er leuke kaarsen, een vaas of lamp op kan zetten. Dit maakt het een extra stijlvolle toevoeging aan elke kamer. Hieronder geven we een paar tips voor als je er een wil gaan kopen:

Bijzettafel | Blog Tips bij een bijzettafel kopen

Opmeten van de bijzettafel

Meten is weten. Dit is een van de belangrijkste tips die we hebben voor het kopen van een Bijzettafel. Zodra je weet in welke kamer en op welke plek je graag een extra tafeltje wilt, dan is het handig om deze plek eerst op te meten voordat je een tafeltje gaat kopen. Meet hoe breed de tafel kan zijn en hoe hoog die eventueel kan komen zodat je er nog makkelijk bij kan als het naast je bed of bank staat.

Welke kleur, vorm en hoogte

Er zijn veel Bijzettafels te koop en die hebben veel verschillende functies. Sommige tafels hebben enkel een simpel blad en andere hebben een extra la of extra blad onder het eerste blad. Bedenk je welke functie de tafel moet hebben. Als je graag meer spullen opbergt, dan is een tafel met la of extra blad heel fijn. Als je alleen een leuke plant en kaars erop wil zetten, is een simpele tafel met een blad een goede optie.

Bijzettafel | Blog Tips bij een bijzettafel kopen .2