Genieten in je huis en in je tuin!

Dienblad Bijzettafels

Bijzettafel | Dienblad Bijzettafels

Altijd je hapje en je drankje bij je!

Een dienblad in de buurt is altijd reuze handig

Heb je een kleine woonkamer of woon je in een studentenkamer? Dan kan het handig zijn om een Dienblad Tray als Bijzettafeltje te gebruiken. Een Dienblad Tray kun je tussen je bank en televisiemeubel neerzetten, maar je kunt hem ook meenemen naar je slaapkamer om daar koffie op bed te serveren. Een Dienblad Tray is kleiner dan een Bijzettafel en is dus een perfecte vervanging van een grotere Bijzettafel als je weinig plek hebt of gewoon een kleiner tafeltje zoekt. Een Dienblad Tray kan goed als Bijzettafel worden gebruikt, want hier passen ook best veel spullen op, en je zet hem ook weer heel makkelijk aan de kant.

Een dienblad met uitklapbaar onderstel is direct een leuke tafel

Dienblad zijn te kopen in allerlei vormen, maten en kleuren. Naast dat Dienbladen erg decoratief zijn, zijn ze ook erg functioneel aangezien deze overal in huis te gebruiken zijn als mobiele Bijzettafel. Een Dienblad is gewoon erg handig. Of je nu thee in de tuin wilt drinken, of een kopje koffie met ontbijt  in bed.

Je kunt ook kiezen voor een Dienblad met uitklapbaar onderstel. Dit onderstel is een los element zodat je je Dienblad ook gewoon zonder het onderstel kunt blijven gebruiken. Maar met dit uitklapbaar onderstel maak je snel een gezellige Bijzettafel op plekken waar je een Dienblad niet zo snel ergens neer kunt zetten. Zo kun je deze bijvoorbeeld prima gebruiken voor naast het bad voor je boek, geurkaarsjes en drankje.

Bijzettafel | Dienblad Bijzettafel.2

Een dienblad voor buiten en binnen

Het grote voordeel van een Dienblad Tray met los uitklapbaar onderstel is dat je deze niet alleen binnen in huis, maar ook buiten het huis kunt gebruiken. Een Dienblad neem je makkelijk overal mee naar toe om een gezellig plekje te creëren. Ook in de tuin maak je daarmee een heerlijk relax plekje waar je heerlijk van de zon kunt genieten. En als de zon naar de andere kant van de tuin verhuist, verhuis je heel makkelijk mee met een in en uitklapbaar Bijzettafeltje. 

Genieten in je huis en in je tuin!

Dienblad Bijzettafels

Bijzettafel | Dienblad Bijzettafel .3